Сезонът на сватбите

С идването на топлите месеци, все по-често дочуваме клаксоните на сватбарите, тъпаните на музикантите и виковете „Горчиво!“. Краят на пролетта и лятото се оказват „сезонът на сватбите“ и пикът на празничната суматоха.

Въпреки че вече бракът не се възприема като логичния завършек на съвместното съжителство, все още немалко двойки избират не просто да направят официална връзката си с подписите си, но и да отпразнуват този важен момент пред близките си хора. И започва голямата лудница – „Колко гости, „Къде?“, „Какъв ни е бюджетът?“, „Трябва ли ни сватбен агент?“, Жива музика или DJ? и още много други. И всичко това за един-единствен ден. Но си струва.

И макар накрая нещата никога да не минават точно по плана, всичко има щастлив завършек. Разбира се, с малко роднинска и приятелска помощ в цялата лудница, но подкрепата и обичта на близките хора прави всичко още по-хубаво.

Скъпи младоженци – такива на които празничният ден предстои, скоро е минал, или не чак толкова скоро, за всичко си има хора, организацията има кой да я свърши. За всичко си има специалисти. Най-важното, което се иска от Вас, е да се радвате на любовта си. Сега, в празничния ден и завинаги. Горчиво!

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s